Privatkunder

Teksten under er et lite utvalg av våre privatkunders egne utsagn om produktet.

Oppdatert 24 April 2023

Har hatt en stor inngrodd fotvorte under helen på størrelse med en gammel 5èr. Har hatt den i over 10 år... til stor irritasjon. Prøvd alt mulig. Denne har også smittet rundt til hender og føtter. Fryst med flytende nitrogen, med et ikke ubetydelig ubehag (og kostet endel etterhvert) ca 8-10 ganger hos hudlege. Så vidt det har virket litt, men ikke fjernet annet enn de som var i tidlig stadium.

Bestilte her for 3 uker siden laserbehandling for å se om det kunne hjelpe. Kjøpte samtidig Vortefri samme dag for å se om det hadde noe virkning. Håpet kanskje å tynne den litt ut. Har prøvd en rekke andre produkter.

Siden jeg hadde så dårlig erfaring fra før av, tok jeg generøst, men presist på annenhver dag første uke. 3-4 påføringer.Og nå etter 2,5 uke... (!!!) er 90% av den største vekk. Det bare krymper sammen og dør. Den harde huden liksom bare trekker seg sammen mot midten. På de mindre utstående typene "tørket" de bare ut og falt av etter 1,5-2 uker...

Jeg avbestiller laserbehandlingen jeg har på fredag i morgen for det er ikke lenger noe vits. Helt helt utrolig.. Det er kanskje individuelle forskjeller i forhold til gener og vortetype så jeg føler meg heldig at mine forsvant så fort.

Takk for et produkt som faktisk virket. Og som virket bedre enn lovet!

Jarle


Fungerer bra på meg. Seks år gammel plage forsvant etter to behandlinger.

Gerard


Takk! Et middel som virkelig fungerer, endelig vortefri etter 19 års kamp mot en sta fotvorte.

Mvh

Angelica H


Utrolig! Min sønns fotvorte forsvant etter to uker og én behandling. Jeg ble kvitt min etter tre behandlinger!

Pia F Valbo


Ville bare si at jeg så en bil med reklame for hjemmesiden deres forrige sommer og bestemte meg for å prøve, ettersom jeg har hatt fotvorter i ti år. De forsvant etter tre måneders bruk med VorteFri. Takk for et flott produkt som er enkelt å bruke!

A Engström


Kanonbra middel, det eneste som hjelper

Anki, Huddiksvall


Jag har hatt fotvorter i mange år, ingen ting har hjulpet og uansett hva jeg har gjort, har de bare blitt flere og flere. Kom over dette middelet ved en tilfeldighet, overbevist om at det ikke ville hjelpe – men nå er snart alle vortene borte – enormt! 90 % av dem er borte, og de andre er på vei bort! Kanonfornøyd

Carina i Boden


Takk for et fantastisk vortemiddel. Vortene jeg har hatt i mer enn 20 år forsvant.

Heidi S, Stockholm


Etter årevis med frustrerende, plagsomme, ubehagelige, smertefulle og nytteløse behandlinger av sønnens håndvorter, fant vi Vortefri! Nå, etter sju behandlinger, finnes det ingen synlige merker igjen av noen av de ca. 15 hardnakkede vortene som han har hatt på fingre og neglebånd i lang, lang tid. [...]

Kort sagt, vi er så lykkelige over at elendigheten er over og å få være vortefri, at det er den beste julegaven av alle, sier den tiårige sønnen selv.

Susanne K


Jeg vil si fra at Alvins vorter forsvant etter to behandlinger!!! Helt fantastisk! Vi hadde kjempet ett år med andre midler og vært to ganger på helsestasjonen, men ingen ting hjalp. Gjett om gutten vår er lykkelig for å kunne løpe igjen uten at det gjør vondt …

Hilsen

Gitte Andersson


Jeg har endelig blitt kvitt vortene mine, takket være VorteFri! Hadde testet alt og lagt ut hundrevis av kroner på ulike vortemidler, men ingen ting hjalp. Nå våger jeg endelig å vise frem hendene og føttene mine!

Tusen takk!!!

Mvh Emilia


Takk for et utrolig produkt! Jeg gikk og frøs fotvortene mine annenhver uke i et halvt års tid. Plagsomt, kostbart og vortene ble flere! Fikk tips av en arbeidskamerat om VorteFri. Sendte etter og behandlet én gang i uka i fem uker. Vortene forsvant! Borte! Fortsatt borte! TAKK! Nå har jeg fine føtter!


Jeg har benyttet deres vortemiddel og syntes det var suverent! Nå ønsker jeg å få tilsendt brosjyrer som kan sette opp på skolen og barnehagen vår.

Caroline G


Supertakk for et bra middel!

Jeg har nå blitt kvitt fire av de fem vortene som satt på oversiden av tommelen min, på samme område hvor det hadde spredt seg i såret som et annet vortemiddel hadde etterlatt seg. Huden bare flakner av og tar med seg prikkene, uten at det blir sår eller annet ubehag.

Takk! <3

Anonym kunde


Etter ett års smerte og behandling, prøvde jeg VorteFri på en stor fotvorte, og etter to behandlinger var den borte. Hjertelig takk! Dere burde markedsføre dere bedre. Jeg hadde ingen anelse om at dette fantes, til tross for at jeg har arbeidet i helsevesenet i mer enn 30 år.

Fornøyd Österlenkvinne


For tre måneder siden prøvde jeg VorteFri på én av vortene mine. For å være ærlig, var jeg skeptisk i begynnelsen, men det tok ikke mange behandlinger før den var borte.

David, Australia


Etter omtrent 15 år med fotvorter som smertet og gjorde det vanskelig å gå, så var jeg ganske oppgitt. Jeg hadde prøvd vortemiddel, vorteplaster, frysing hjemmet, og sikkert noen flere metoder som jeg har glemt. For ganske nøyaktig ett år siden besøkte jeg en hudlege som mente at det ikke var noe å gjøre med problemet, utenom å prøve å holde huden myk. Han fortalte også at frysing hos en lege er en veldig smertefull metode, men dessverre ofte uten vellykket resultat.

I knapt seks måneder har jeg nå brukt VorteFri på mine tre store og hardnakkede vorter. Jeg har badet føttene, skrapt bort gammel hud og deretter tatt på middelet. Og – dette trodde jeg aldri at jeg skulle si – de er nesten borte!!! Jeg regner med å måtte behandle ut året, men da skal de være en saga blott. Nå kan jeg til og med bruke høyhælt sko uten at det gjør vondt!! =)

En ting er sikkert: hvis jeg ser den minste antydning til vorte igjen, kommer jeg til å ta i bruk VorteFri umiddelbart, og jeg vil definitivt anbefale produktet til venner og bekjente.

Tusen takk for et vortemiddel som faktisk fungerer!!!

Mvh,

Sara, Linköping


Min sønn, Simon på 9 år, har i dag ikke en eneste vorte på foten! Siden han var fire år har han hatt 24 vorter på den tredje tåen på høyre fot, pluss under og på foten. Ettersom vi bor på Ibiza, er en i prinsippet barfot hele året, og han har syntes det har vært plagsomt å vise føttene. Det har vært et stort problem og kostet mye penger. Simon vil at jeg skal takke deg fra ham, og jeg er også utrolig imponert av VorteFri, så TUSEN TAKK!

Anette og Simon


Tenkte bare å takke for at jeg endelig har funnet et produkt som fungerer! Etter tre måneder var alle vortene på hendene borte og jeg har ikke lenger komplekser for hendene mine! Fantastisk!

Elin


Suverent! VorteFri er kjempebra. Har tidligere prøvd alt mellom himmel og jord, men ingen ting har hjulpet. Hadde fire fotvorter, og etter ca. åtte behandlinger var de borte.

Barbro E Sandviken


Vips, så var de borte!! Min sønn hadde ca. 40 fotvorter, og disse var borte etter ca. ti behandlinger. Vi holdt på å bryte sammen da det bare ble flere og flere vorter, og hadde prøvd alt mellom himmel og jord, men ingen ting stoppet vortene, og så var det så enkelt med VorteFri.

Tusen takk, Helen S Leksand


Jeg har hatt vorten min i 30 år, og nå er den borte!

Kjell Ö Fjärdhundra


Gutten min på fire år hadde en stor fotvorte. Vi hadde prøvd alt, men vorten under foten ble bare større og han hadde veldig vondt. Vi brukte VorteFri én gang, og to uker senere var den borte! Helt fantastisk!

Viktoria W Uppsala


Poff – borte! Min sønn hadde sju vorter på hendene, hvorav én stor og hard på innsiden av fingeren. har prøvd mange andre produkter i et halvår, men ingen ting skjedde. Gikk til distriktshelsesøsteren og frøs tre ganger, men hun gav opp. Håpløst, mente hun. Prøvde VorteFri. Etter åtte behandlinger uten bløting i vann – kjempetakk!!

Marie D og sønnen Erik i Gagnef


Så enkelt! Hadde forsøkt hele vinteren på å få bort håndvortene. Nå forsvant de på 4–5 uker.

Gun A Edsbyn


Ville bare fortelle at min snart 20 år gamle fotvorte er på vei bort, det finnes nesten ingen ting igjen. Et par behandlinger til, så er den en saga blott. Har tidligere forsøkt det meste, uten at den har gått bort.

Maria R Dala Floda


Hadde en stor vorte på hånden, ca. fem mm i diameter. Plutselig var den borte etter bare noen behandlinger med VorteFri. Takk, det hadde jeg aldri trodd.

Kerstin O


Hadde prøvd alt på min store 6–7 mm vorte som nesten dekket lilletåen. Fått flere frysebehandlinger som ikke hjalp, og det var dyrt. Prøvde VorteFri og så reaksjonen allerede etter den første behandlingen. Det tok fem måneder, 20 ganger, men flasken holdt og nå er vorten borte. Det vises ikke en gang hvor den satt.

Sandra M


Sønnen min hadde to vorter på kroppen – én stor og én mindre. De forsvant etter to behandlinger og tre uker. Vi takker for det!

Carin og en takknemlig Erik


Heisann! Jeg leste en blogg om VorteFri. Jeg ville bare si at deres vortemiddel virkelig fungerer!! Jeg har allerede prøvd alt annet på markedet. Ingen ting har fungert, og jeg var nære ved å gi opp da jeg leste en blogg om akkurat VorteFri. Jeg bestilte én flaske og har nå brukt den fem ganger og vortene er borte. En glad og vortefri jente fra Stockholm 

Pom A


Ville bare si at det er et fantastisk middel. Vi har allerede fått fjernet flere vorter i familien. Tusen takk!!!

Mvh Helana L


Hei!

Vil takke så mye for VorteFri!! Bestilte middelet på etterjulsvinteren til min tolvårige datter, som har hatt mange vorter, både på føttene og hendene, i flere år. Vi har prøvd alle slags kunster som selges på markedet, samt andre “vidunderkurer”. Nå er nesten alle vortene borte etter noen måneders behandling med VorteFri! Det er fortsatt litt igjen på den ene hælen, men det er bare et tidsspørsmål. Jenta er kjempefornøyd, og sommeren og svømmehallbesøkene til vinteren er reddet!! Takk! Jeg kommer til å anbefale middelet til alle kjente vorteinnehavere i Finland!


Alle vortene, ca. 200 stk! Er nå borte fra min datters hender, og selv hælen min er nå vortefri!

Takk, Jessica S Jonstorp


Min niårige sønns 200 vorter fra hendene forsvant etter 7–8 behandlinger, og da læreren på skolen spurte om hva det beste som hadde hendt om sommeren var, svarte han: “..at vortene mine forsvant”. Helt fantastisk.

Pontus N


Endelig er de borte, etter årevis med skam for å vise frem føttene mine. Jeg vil takke for VorteFri – tusen takk! Har prøvd mange andre produkter som kan kjøpes og gått til frysing sju ganger for dyre penger, og så var det så lett med VorteFri… Helt utrolig! Lengter nå til sommeren og sandalsesongen 

TAKK Heidi J


I dag, etter ca. tre måneders bruk, så er sønnen endelig vortefri. Vil bare TAKKE for et vidunderlig middel som virkelig fungerer!!

Takk enda en gang!!!

Jana S


Hei igjen!!

Ja, jeg slår virkelig et STORT slag for deres produkt

Et lite tips….kanskje….

Kan en ikke sende ut litt info til skolene??? For dette middelet er jo FANTASTISK!!! Tenk på alle barna som går omkring og virkelig har det vondt i skoletiden pga. av vortene sine og hvor andre utsalgssteder, unnskyld, skitdårlige varer ikke fungerer. Mer markedsføring.

Takk nok en gang for at dere finnes!!!

Jana


Etter seks måneder er endelig alle mine gamle fotvorter borte!

Vil passe på å takke for et virkelig lettanvendelig preparat!!! Hilsen Kristina M

Malmö


Hei!

Her er en kobling til noe jeg har skrevet om VorteFri:

testklubben.smartson.se/blogs/vrtmedel/archive/2007/07/24/v-229-rtfri-med-v-229-rtfri.phpx

Pnilla


Har ei jente på ni år som har hatt minst 15 vorter på hendene.

Jeg bestilte tid ved Mora sykehus hos fotpleien. Hun frysebehandlet mange ganger, uten at det noe skjedde. Ikke turte de å fryse så lenge heller, men det kostet 250,- hver gang og det tok maks. ti minutter. Alicia ble dessuten ertet på skolen pga. dette. Fikk en flaske VorteFri av en kompis og testet det på Alicia. Etter noen uker var vortene borte. Takk for et vidundermiddel.

Marlene Ö, Alicia hilser


Jeg vil takke VorteFri, som fungerer utmerket på min treårige datter Mirandas to fotvorter. Vi pirket vekk hele den store vorten i går. Behandlingen har tatt fem uker. Det tok litt tid før vi forstod at vi skulle fjerne den “døde” huden etter hvert, men etter det gikk det raskt. Alt har vært smertefritt og datteren min har ikke syntes det har vært noe ubehag i det hele tatt.

Takk og adjø /Cecilia M


Hvilket kanonmiddel! Vår fireårige sønns vorte på fingeren forsvant etter tre behandlinger. Tre uker senere var den borte. Smertefritt for små barn! Superbra. Send meg noen brosjyrer, så jeg kan legge dem ut i barnehagen hans

Hilsen Madeleine G Ronneby


Jeg hadde rundt 100 vorter som alle forsvant med VorteFri

For tre år siden fikk jeg mange vorter på begge føttene. Det var nesten 100 stykker. Mammaen min fikk tips om at det fantes en fotspesialist i Hedemora som hadde et bra middel som het VorteFri.

Vi bestilte tid hver uke, slik at jeg fikk komme og gå behandling. Etter en tid var vortene borte, og jeg har ikke hatt noen etter den tid. Det er bare å takke Astrid og VorteFri for dette!

David H


Jeg kan anbefale vortemiddelet VorteFri på det varmeste som en effektiv, smertefri og enkel måte å fjerne vorter under mine og min kamerats føtter.

En stor takk!

Lennart N Åshammar


En hissig gammel vorte som jeg har forsøkt å bekjempe med de fleste andre midler forsvant til slutt med VorteFri. Det skjedde for fire år siden, og vorten har ikke kommet tilbake. Dessuten er alle de tre barna vortefrie takket være VorteFri. For meg er VorteFri litt av et mirakelmiddel og et selvfølgelig valg!

Ulla K, Stjärnsund


Vennene Elin og Maja i Hedemora hadde begge problemer med sine fotvorter. Etter behandling med VorteFri er ubehaget helt borte.

Pappa Pontus G


Det fungerte faktisk! Men nå trenger jeg en flaske til, ettersom jentene mine er nødt til å springe barfot i gymnastikken og får nye fotvorter.

Monica K Kungsbacka


VorteFri er toppen – alle håndvortene mine forsvant i løpet av et par måneder.

Håkan F Sveg


Vi har tatt oss friheten med å stryke ting i teksten som identifiserer kunden mer enn nødvendig, eller som kan oppfattes som sverting av våre konkurrenter.

VorteFri FREEZE

Den nyeste og kaldeste oppfinnelsen. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene av vorten, for å suksessfullt drepe viruset fullstending. En rask behandling til tenåringen og voksne

VorteFri Pen

En effektiv løsning VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere. Løsningen kan brukes av hele familien for å fjerne vorter og fotvorter på hender, føtter, albuer og knær.

TIL HELE FAMILIEN
VorteFri Original

VorteFri Original

Til hele familien

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling med maursyre, som raskt tørker ut vortene. Virkningsmetoden er nettopp det som skiller VorteFri fra andre syreprodukter på markedet.

DEN SKÅNSOMME TIL DE MINSTE BARNA
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Presis påføring

Inneholder den samme effektive syren som VorteFri Original. Dette produktet er designet og utviklet etter tilbakemeldinger fra forbrukere. Et trygt produkt som er enkelt i bruk, og derfor godt egnet til de minste barna.

DEN KALDESTE TIL TENÅRINGEN
VorteFri FREEZE

VorteFri FREEZE

Rask effekt

Det nyeste produktet. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene i vorten, for effektiv fjerning av vorter. En rask behandling til tenåringen og voksne.