Ofte stilte spørsmål om VorteFri Original

Her finner du svarene på de hyppigst stilte spørsmålene om VorteFri Original.

 • Kan VorteFri brukes på alle typer vorter?

  VorteFri kan brukes på hender og kroppen mot vorter og fotvorter. VorteFri må ikke brukes til å behandle kjønnsvorter eller vorter i ansiktet. Vorter på tynn hud bør kun behandles med en liten mengde VorteFri-oppløsning.

 • Hva inneholder VorteFri?

  Maursyre, vann, glyserol og sitronolje. Det er ingen kjente allergiske reaksjoner på produktet.

  Maursyre er en organisk syre som ligner smørsyre og eddiksyre. Syren er identisk med naturlig forekommende syre og er nedbrytbar. Ettersom maursyre er etsende, bør informasjon være tilgjengelig om at produktet skal behandles med stor forsiktighet. Når man behandler barn, la alltid foreldrene utføre behandlingen. Flasken bør stå på en rustfri stålbenk eller lignende, for å unngå skader på malte overflater, tekstiler osv. dersom flasken skulle velte. Korken bør skrus ordentlig på etter bruk.

 • Hvordan virker VorteFri?

  VorteFri hjelper kroppen med å tørke ut vortene slik at de blir utstøtt fra kroppen uten å etterlate arr. VorteFri er en fargeløs oppløsning som påføres vorter regelmessig med en bomullspinne, én gang i uken. Du kan hjelpe til med behandlingen ved å fjerne tørr hud mellom behandlingene. VorteFri etterlater ingen arr på huden og den er ikke klissete. Den bør ikke kombineres med andre vortemidler.

 • Hvor ofte bør jeg bruke VorteFri?

  Regelmessig, én gang i uken, for best resultat. Vorter på tynn hud, for eksempel kroppsvorter, kan behandles hver fjortende dag. Vorter hos voksne kan behandles hver femte dag. Bruk aldri mer enn den opplyste mengden – behandlingen vil ikke har en raskere effekt, og huden kan bli irritert og sår. Smør gjerne litt fet krem, for eksempel vaselin, rundt vorten for å beskytte mot søling på frisk hud.

 • Trenger jeg å bruke plaster når jeg bruker VorteFri?

  Nei, du bør ikke bruke plaster ettersom det kan føre til sårhet.

 • Kommer vortene mine til å forsvinne med VorteFri?

  De fleste vorter forsvinner. Studier på maursyre viser at 92 % av alle vorter forsvinner i løpet av 12 behandlinger, med et gjennomsnitt på fem behandlinger. Ti års erfaring viser de samme resultatene.

  Et redusert immunforsvar og noen medisiner kan derimot påvirke resultatet.

 • Hvor lang tid tar det å bli kvitt vortene?

  Det varierer, men de fleste vorter forsvinner etter rundt 5 til 15 behandlinger (én behandling i uken). Prosessen kan gå raskere, men noen vorter kan også bruke lengre tid på å forsvinne.

  Du bør fortsette med behandlingen frem til vorten har blitt helt borte. Ingen sorte prikker (blodkar) bør være synlige i vorten. Vorter er forårsaket av virus – det er mange forskjellige typer, og lengden på behandlingen som behøves kan avhenge av typen vorte, hvor den befinner seg på kroppen, og hvor lenge du har hatt den. Vorter hos barn er vanligvis lettest å fjerne.

  En pakke er nok til rundt 30 behandlinger. Dypp en bomullspinne i oppløsningen og dette vil være nok til 1-5 vorter.

 • Kan VorteFri brukes på små barn?

  Produktet passer små barn. Likevel bør lege eller helsesøster konsulteres før du behandler barn under fire år. Se eget dokument om behandling av barn under fire år. For vorter hos spedbarn og småbarn, er det viktig å kun bruke en liten mengde VorteFri, og ikke behandle oftere enn én gang i uken. Ved behandling på barn er det viktig å aldri overgå den oppgitte dosen – produktet er effektivt uansett. Om ditt barn sutter på fingrene, kan du vaske barnets hender rett etter behandlingen.

 • Kan gravide og ammende kvinner, samt diabetikere bruke VorteFri?

  Det er ingen kjente risikoer forbundet med graviditet og amming. Diabetikere bør kun bruke VorteFri på frisk hud som ikke er påvirket av noen diabetesrelaterte sykdommer. Vær forsiktig, bruk ikke mer enn den angitte mengden. Hvis det oppstår noen komplikasjoner, kontakt alltid en lege/sykepleier.

 • Er det smertefylt å bruke VorteFri?

  Nei, ikke hvis du bruker det korrekt. Dette gjør VorteFri barnevennlig. Vorten kan noen ganger svi litt. Om det fører til ubehag, påfør litt kaldt vann på vorten. Ikke bruk mer av oppløsningen før det er tid for neste behandling. VorteFri inneholder etsende syre, og må ikke brukes på irritert eller skadet/sår hud, ettersom det kan svi. Å overdrive den anbefalte dosen kan også føre til ubehag. I så tilfelle, stopp behandlingen for en uke eller to slik at huden får hvile. Se bruksanvisning før bruk. Hvis vorten kjennes sår, fjern huden på toppen – dette vil lindre press. Smør gjerne litt fet krem, for eksempel vaselin, rundt vorten for å beskytte mot søling på frisk hud.

VorteFri

En effektiv løsning VorteFri er en effektiv topisk oppløsning for selvfjerning av vorter på hender, føtter og kropp.

Hvor kan jeg kjøpe Vortefri?

Vortefri kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek enten i butikk eller på nett

Vortefri Original

VorteFri Original

les mer
TIL HELE FAMILIEN

VorteFri Original

Til hele familien

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling med maursyre, som raskt tørker ut vortene. virkningsmetoden er nettopp det som differensierer VorteFri fra andre syreprodukter på markedet.

DEN KALDESTE TIL TENÅRINGEN

VorteFri FREEZE

Rask behandling

Den nyeste og kaldeste oppfinnelsen. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene av vorten, for å suksessfullt drepe viruset fullstending. En rask behandling til tenåringen og voksne.

DEN SKÅNSOMME TIL DE MINSTE BARNA

VorteFri PEN

Presis påføring

Inneholder den samme effektive syren som VorteFri Original. Dette produktet er designet og utviklet ut i fra forbrukerens ønske og behov. Et trygt produkt som er enkel i bruk og derfor godt egnet til de minste barna.