Lei av vorter?

Prøv hjemmebehandling av vorter med syre eller frysing.
Vi tilbyr de mest effektive produktene, uansett hvilken metode du velger!

VorteFri kan brukes av voksne og barn.

Tre behandlingsmåter for å bli kvitt vortene

Når du velger VorteFri, vil du få et godt resultat av behandlingen. Vi har nyskapende produkter som gir resultater. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme deg for hvilket produkt som passer deg best.

Vi er VorteFri – en familie av produkter

TIL HELE FAMILIEN
VorteFri Original

VorteFri Original

Til hele familien

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling med maursyre, som raskt tørker ut vortene. Virkningsmetoden er nettopp det som skiller VorteFri fra andre syreprodukter på markedet.

DEN SKÅNSOMME TIL DE MINSTE BARNA
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Presis påføring

Inneholder den samme effektive syren som VorteFri Original. Dette produktet er designet og utviklet etter tilbakemeldinger fra forbrukere. Et trygt produkt som er enkelt i bruk, og derfor godt egnet til de minste barna.

DEN KALDESTE TIL TENÅRINGEN
VorteFri FREEZE

VorteFri FREEZE

Rask effekt

Det nyeste produktet. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene i vorten, for effektiv fjerning av vorter. En rask behandling til tenåringen og voksne.

VorteFri Freeze, rask og effektiv hjemmefrysing

Se film
Ofte stilte spørsmål om vorter

Ofte stilte spørsmål

Er vorter smittsomme?

Vortevirus smitter ved berøring, men det kan også bli overført via gulv i svømmehaller, garderober, baderom og antagelig også via felles håndklær. Rundt en tiendedel av alle barn har vorter. Hos voksne er det ikke så vanlig. Når voksne først får vorter, eksisterer de som regel i flere år. Dersom du får nedsatt immunforsvar, kan du risikere at vortevirus blir reaktivert, slik at du igjen får vorter. Å finne smittekilden er vanligvis vanskelig, da viruset som forårsaker vorter er utbredt, og det kan ta flere måneder, vanligvis ca. 4 måneder, før man får vortesymptomer.

Hva er molluscum contagiosum?

Mollusker (molluscum contagiosum) er en ufarlig, ganske vanlig virusinfeksjon i huden, som skyldes et poxvirus (i familie med koppevirus). Molluskene er små, hudfargede blemmer i overhuden. De er runde, vanligvis 1-3 mm, med et lite søkk på toppen. Klemmer man på blemmen, kan det komme ut en osteaktig masse. Blemmene kan opptre enkeltvis, men oftest i grupper. Blemmene får skorper før de gror. Mollusker opptrer helst på kroppen, armene og rumpen.

Hvorfor får vi vorter?

Vorter forårsakes av HPV, humant papilloma virus, som er en gruppe virus. HPV virus deles inn i over 100 typer som igjen deles inn i grupper. En av disse infiserer hud. Viruset smitter i overhuden og kan ligge latent i frisk hud i mange år. Overføring av HPV foregår ved direkte kontakt eller f.eks. via våte håndklær eller baderomgulv.