Leger og pleiepersonell anbefaler

Oppdatert 24 April 2023

Lege Göran Sjönell:

- Det fungerer, og mine pasienter har vært veldig glade

Göran Sjönell har sin avhandling i sosialmedisin og har alltid vært veldig kritisk i sin holdning til legemidler og behandlinger. Han er dessuten medlem i Nordic Risk Group, som advarer om at helsesektoren ikke skal forårsake dårlig helse. Derfor er det interessant hva han har å si om VorteFri.

- I løpet av de siste 35 årene har vorter hos både voksne og barn blitt et veldig stort problem, med ytterst dårlige behandlingsresultater. Jeg har brukt tid på å fryse, skrape, operere, elektrisk brenning, samt prøvd ulike preparater fra apoteket.

- Det meste har ikke fungert, eller fungert dårlig. Vortene har ikke forsvunnet, eller så har behandlingen gitt ubehagelige bivirkninger. De kirurgiske inngrepene gjør vondt, og en må være spesielt forsiktig med vorter som sitter i nærheten av ledd.

Og så kommer det et preparat som heter VorteFri. Jeg ble introdusert for produktet, og hadde naturligvis ingen tro på det heller. Men jeg har over tid samarbeidet med en dyktig fotpleier, Gudrun Sjödén, så jeg tenkte "OK, vi tester det en stund". En skal være åpen, men likevel kritisk!

- Og jammen fungerte det ikke! Mine pasienter har vært veldig fornøyde.

Deretter har jeg truffet og snakket med flere andre fotpleiere som sier det samme:

Dette fungerer jo.

- Det er bemerkelsesverdig at et slikt "enkelt" produkt er såpass effektivt at en gjennom en kort observasjonsstudie kan se gode effekter.

Hvordan har det seg at den fungerer bedre enn andre jeg har prøvd, vet jeg ikke. Men jeg kan tenke meg at det er en kombinasjon av en effektiv kjemikalie og en vel gjennomtenkt pedagogisk instruksjon. Det innebærer at behandlingen blir riktig gjennomført.

Skolehelsesøster Karin B

Når barna på skolen oppsøker meg pga. vorter og har forsøkt diverse reseptfrie vortemidler, anbefaler jeg dem å prøve VorteFri. Ingen har kommet tilbake og sagt at det ikke fungerer. Tvert i mot, så har mange kommet og fortalt at endelig er vortene borte.

Fotterapeuten Maria Krokstad

- Det beste middelet jeg har benyttet hittil

Marie Krokstad er fotterapeut i Linköping og behandler alle typer fotproblemer, alt fra diabetikerføtter til vorter og fottræler.

Når det gjelder vorter, har det vært vanskelig å gi en behandling som har vært til permanent hjelp, sier Maria.

- Jeg har arbeidet med dette siden 1995, og har prøvd de fleste behandlingstyper, fra frysing til ulike midler fra apotek og helsekosthandel. Plaster og løsninger.

VorteFri har mange fordeler, sier Maria.

- Først og fremst at det virkelige hjelper, at det fungerer. Det beste middelet jeg har benyttet hittil. I enkelte tilfeller går det fortere å få fjernet vortene, spesielt hos barn.

- Men den store fordelen er at VorteFri er enkel å bruke. Det påføres én gang i uka, og en trenger ikke å holde på med plaster. En går ikke lei. Når vi har prøvd andre midler, har oppfølgingen hos pasientene ikke vært noe så god. Mange har gått lei og synes at behandlingen har vært vanskelig. Frysing må ofte gjøres flere ganger, plaster og løsninger føles kladdete, ubehagelige og etsende.

Det kan gjøre vondt når middelet kommer på frisk hud rundt vorten.

- Det føles bra å kunne anbefale et middel som er effektivt og som dessuten oppleves som sikkert og ufarlig.

VorteFri FREEZE

Den nyeste og kaldeste oppfinnelsen. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene av vorten, for å suksessfullt drepe viruset fullstending. En rask behandling til tenåringen og voksne

VorteFri Pen

En effektiv løsning VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere. Løsningen kan brukes av hele familien for å fjerne vorter og fotvorter på hender, føtter, albuer og knær.

TIL HELE FAMILIEN
VorteFri Original

VorteFri Original

Til hele familien

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling med maursyre, som raskt tørker ut vortene. Virkningsmetoden er nettopp det som skiller VorteFri fra andre syreprodukter på markedet.

DEN SKÅNSOMME TIL DE MINSTE BARNA
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Presis påføring

Inneholder den samme effektive syren som VorteFri Original. Dette produktet er designet og utviklet etter tilbakemeldinger fra forbrukere. Et trygt produkt som er enkelt i bruk, og derfor godt egnet til de minste barna.

DEN KALDESTE TIL TENÅRINGEN
VorteFri FREEZE

VorteFri FREEZE

Rask effekt

Det nyeste produktet. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene i vorten, for effektiv fjerning av vorter. En rask behandling til tenåringen og voksne.