Ofte stilte spørsmål om VorteFri PEN

Her finner du svarene på de hyppigst stilte spørsmålene om VorteFri PEN.

 • Kan VorteFri PEN brukes på alle typer vorter?

  VorteFri PEN kan brukes på alle typer vorter og fotvorter på hender, føtter, albuer og knær. Den må ikke brukes til behandling av vorter i ansiktet eller på kjønnsorgan.

 • Hva inneholder VorteFri PEN?

  Maursyre, vann, glyserol og sitronolje. 

 • Hvordan virker VorteFri PEN?

  VorteFri PEN er en effektiv behandling for fjerning av vorter på hender, albuer og knær, og fotvorter hos barn og voksne. Den unike formelen tørker ut vorten slik at kroppen avstøter den. VorteFri PEN absorberes direkte i vorten, og løsningen etterlater ikke arr på huden. Du kan for eksempel ta på deg sokker rett etter behandlingen. 

 • Er det mulig å brekke VorteFri PEN og/eller fjerne tuppen?

  Nei, konstruksjonen av VorteFri PEN er nøye testet og veldig vanskelig å ødelegge. Den kan kun brekkes av hvis du gjør det med vilje. Det er heller ikke mulig å fjerne tuppen. 

 • Er VorteFri PEN enkel å bruke?

  Ja, fjern den barnesikrede korken og trykk tuppen på pennen lett mot vorten i ett sekund. Gjenta én gang. Gjenta behandlingen regelmessig en gang i uken til vorten/fotvorten er helt borte.
  Pass på at du ikke får løsningen på frisk hud.

 • Er VorteFri PEN enkel å bruke?

  Ja, den har et trekantformet grep som gir en ergonomisk og stabil påføring. Formen på tuppen gir en presis og enkel påføring. 

 • Er det sikkert å bruke VorteFri PEN?

  Ja, VorteFri PEN er sikker å bruke. Den presise applikatoren gir en sikker påføring, og selve pennen har konstruksjon av høyeste kvalitet. Den unike absorberende tuppen bevarer fuktigheten til påføring av flere vorter. VorteFri PEN er et CE-merket medisinskteknisk produkt som er biologisk nedbrytbart. 

 • Har VorteFri PEN barnesikker kork?

  Ja. Den barnesikrede korken hindrer at barn ved uhell kommer i kontakt med pennens innhold. Korken kan lukkes i hvilken som helst posisjon. For å åpne VorteFri PEN skal korken først vris til den oransje stripen er på linje med den lille fordypningen i korken. Når disse er på linje, kan korken enkelt fjernes.

 • Hvorfor ser tuppen på VorteFri PEN tørr ut?

  Hemmeligheten bak VorteFri PEN er at den trenger kun en liten mengde løsning for å virke effektivt. 

  Tuppen på VorteFri PEN er konstruert for å være lett fuktig, men aldri våt. Hvis du trykker tuppen på pennen mot et papir før du bruker den, vil du se en våt flekk på papiret. VorteFri PEN skal alltid oppbevares i loddrett stilling med tuppen nedover.

 • Kan VorteFri PEN brukes av små barn?

  Ja, barn under fire år kan behandles med VorteFri PEN, men konsulter fastlegen før behandling. For barn under fire år er det svært viktig å redusere doseringen (les bruksanvisningen nøye før behandling). 

 • Kan gravide, ammende og diabetikere bruke VorteFri PEN?

  Det er ingen kjente risikoer forbundet med graviditet eller amming. Diabetikere skal kun bruke VorteFri PEN på frisk hud som ikke er infisert av lidelser relatert til diabetes. Vær forsiktig. Den angitte mengden må ikke overskrides. Kontakt alltid fastlegen din dersom det oppstår komplikasjoner.

 • Er behandlingen med VorteFri PEN smertefull?

  Nei, behandlingen er ikke smertefri dersom den utføres på riktig måte i henhold til bruksanvisningen. VorteFri PEN inneholder maursyre som har en uttørrende effekt på behandling av vorter. Maursyre i seg selv er etsende og skal håndteres med forsiktighet. Dersom løsningen kommer i kontakt med frisk hud rundt vorten, kan huden bli skadet. Dersom det brenner eller stikker under behandlingen, skyll vorten/fotvorten med kaldt vann og ikke gjenta påføringen. Vorten skal aldri dekkes med plaster under behandlingen av VorteFri PEN.

 • Kan VorteFri PEN brukes på flere vorter/fotvorter samtidig?

  Ja.

 • Kan man dele VorteFri PEN med andre?

  Ingen virus kan overleve i maursyre, men vår anbefaling er at du ikke deler VorteFri PEN med andre. 

 • Er det mulighet for at en vorte eller fotvorte kommer tilbake etter en vellykket behandling?

  Ettersom vorten er forårsaket av et virus, kan alle få vorter eller bli smittet på nytt. Hele 10 % av befolkningen er smittet. En vorte eller fotvorte som er vellykket behandlet med VorteFri PEN, er permanent fjernet. 

 • Hvordan virker maursyre sammenliknet med andre syrer?

  I behandlingen av vorter virker maursyre annerledes enn andre syrer. VorteFri PEN trenger dypt inn i vorten og effektivt tørker ut vorten fra røttene slik at kroppen støter vorten fra seg. 

  Maursyre = dyp uttørrende virkning

  Salisylsyre = avskallende virkning

  Trikloreddiksyre = avskallende virkning

  Monokloreddiksyre = avskallende virkning

 • Er det andre forsiktighetsregler?

  Behandlingen gjør ikke vondt når produktet brukes korrekt og i henhold til bruksanvisningen. Maursyre er i seg selv etsende og må behandles med forsiktighet. Det er meget viktig at løsningen ikke kommer i kontakt med frisk hud rundt vorten, det kan gi skader på huden. 

  Hvis det brenner eller svir under behandlingen, skyll vorten i kaldt vann. Ikke gjenta påføringen. Det er også viktig at du ikke dekker vorten med plaster under behandlingen med VorteFri PEN. Virkningen kan bli for sterk og føre til skader på huden.

Hvor kan jeg kjøpe Vortefri?

Vortefri kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek enten i butikk eller på nett

VorteFri Pen

En effektiv løsning VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere. Løsningen kan brukes av hele familien for å fjerne vorter og fotvorter på hender, føtter, albuer og knær.

VorteFri Pen

VorteFri PEN

Les mer
TIL HELE FAMILIEN

VorteFri Original

Til hele familien

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling med maursyre, som raskt tørker ut vortene. virkningsmetoden er nettopp det som differensierer VorteFri fra andre syreprodukter på markedet.

DEN KALDESTE TIL TENÅRINGEN

VorteFri FREEZE

Rask behandling

Den nyeste og kaldeste oppfinnelsen. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene av vorten, for å suksessfullt drepe viruset fullstending. En rask behandling til tenåringen og voksne.

DEN SKÅNSOMME TIL DE MINSTE BARNA

VorteFri PEN

Presis påføring

Inneholder den samme effektive syren som VorteFri Original. Dette produktet er designet og utviklet ut i fra forbrukerens ønske og behov. Et trygt produkt som er enkel i bruk og derfor godt egnet til de minste barna.