Mylan medisinsk stab

Vårt team av medisinske eksperter består av leger og helsepersonell innen forskjellige terapeutiske områder. Alt innhold som inkluderer medisinsk informasjon og rådgivning har blitt gjennomgått og godkjent av personalet vårt som har passende medisinsk ekspertise eller akkreditering, for eksempel leger, doktorgrader, farmasøyter og andre medisinske eksperter. Dette teamet hjelper oss med å sikre at vår medisinske informasjon er nøyaktig, oppdatert og pålitelig.

VorteFri

En effektiv løsning VorteFri er en effektiv topisk oppløsning for selvfjerning av vorter på hender, føtter og kropp.

VorteFri Pen

En effektiv løsning VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere. Løsningen kan brukes av hele familien for å fjerne vorter og fotvorter på hender, føtter, albuer og knær.

TIL HELE FAMILIEN
VorteFri Original

VorteFri Original

Til hele familien

VorteFri Original er en unik og effektiv vortebehandling med maursyre, som raskt tørker ut vortene. Virkningsmetoden er nettopp det som skiller VorteFri fra andre syreprodukter på markedet.

DEN SKÅNSOMME TIL DE MINSTE BARNA
VorteFri PEN

VorteFri PEN

Presis påføring

Inneholder den samme effektive syren som VorteFri Original. Dette produktet er designet og utviklet etter tilbakemeldinger fra forbrukere. Et trygt produkt som er enkelt i bruk, og derfor godt egnet til de minste barna.

DEN KALDESTE TIL TENÅRINGEN
VorteFri FREEZE

VorteFri FREEZE

Rask effekt

Det nyeste produktet. Den første hjemmebehandlingen med kald nok gass til å nå de dypeste lagene i vorten, for effektiv fjerning av vorter. En rask behandling til tenåringen og voksne.