VorteFri – effektiv behandling for fjerning av vorter

 

Oppløsningen har en dehydrerende effekt, hjelper kroppen med å tørke ut vortene fra innsiden og effektivt støte dem ut. VorteFri er bakteriedrepende og forårsaker ikke infeksjoner, smerte eller arrdannelse når  behandling utføres riktig. VorteFri kan brukes på tynn hud, noe som gjør VorteFri egnet for behandlilng på små barn og for å behandle mange vorter samtidig. VorteFri kan også brukes av diabetikere, gravide og ammende kvinner.

VorteFri er et vortemiddel som inneholder maursyre. Flere kliniske studier har vist at oppløsningen er svært effektivt mot vorter. En klinisk studie der maursyre ble brukt som behandling, viser at 9 av 10 ble vortefrie i løpet av 12 behandlinger. Gjennomsnittlig var 4-5 behandlinger nødvendig.

Effektiv vortefjerning

VorteFri er et svært effektivt vortemiddel for behandling av vorter.
Sjekk ut vår video om hvordan VorteFri virker.

Lett å bruke – kun én gang i uken!

Behandling med VorteFri er svært enkelt.Påføring én gang i uken!
VorteFri  absorberes direkte inn i vorten, og oppløsningen etterlater ingen merker på huden. Du kan bade eller ta på deg sokker rett etter påføring.

Vortene behandles med q-tips, som er inkludert i pakken.

  1. Dypp q-tips  i VorteFri-oppløsningen og tørk av ekstra væske mot innsiden av flaskekanten
  2. Bomullspinnen bør være lett fuktig.
  3. Påfør med et lett trykk 2-3 ganger på vorten, og du er ferdig!

Les mer om hvordan du bruker VorteFri og hele bruksanvisningen her.

Fakta om maursyre

Maursyre er en organisk syre som er biologisk nedbrytbar, den  er antiseptisk og den har en sterk  lukt. Maursyren i seg selv er etsende og må håndteres med forsiktighet, men i behandling av vorter har oppløsningen en uttørkende effekt. Maursyre kan for eksempel bli funnet om man forstyrrer en maurtue. Maurene avgir syren som en del av deres forsvarssystem. Om du har et sår på hånden og rører rundt i en maurtue, vil du får en sterkt brennende følelse i såret. Maursyre finnes også i brennesle.

Det finnes mange forskjellige bruksområder for maursyre, og en av de andre bruksområdene for stoffet er i produksjonen av insulin i den farmasøytiske industrien. Den blir også brukt i forskjellige mykgjørende og anti-kløende kroppsoljer, og også i kurer for reumatisme og for å lindre betennelser, smerte og leddsmerte. Maursyre blir også brukt til kraftfór og i siloer for preservering gjennom vinteren. Avlinger med fór til husdyr kan derfor blir lagret gjennom vinteren. Melkesyrebakterier forsurer avlingen og kan dermed konservere den. (2)

Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

(2) Wikipedia – engelsk versjon

Hva er vorter?

Vorter er små utvekster på huden forårsaket av et virus (HPV, humant papilloma-virus).

Vorter

Hvor kan jeg kjøpe Vortefri?

Vortefri kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek enten i butikk eller på nett

Kjøp Vortefri