Astrid, fotterapeuten som ble lei av vorter og fant opp en egen vortebehandling

For omkring 20 år siden hadde Astrid Agholme, en medisinsk fotterapeut i Sverige, en idé som ledet til oppfinnelsen av en ny vortebehandling. Hun tok patent og fikk den CE-merket som en medisinsk behandling. Hennes produkt, VorteFri, blir nå solgt i flere europeiske land. Dette er historien om VorteFri.

Vorter er et omfattende problem, og mange som plages med vorter blir bedt om å oppsøke en fotklinikk eller kjøpe produkter for hjemmebehandling. Akkurat som Astrid har mange fotterapeuter erfart at vorter kan være  plagsomme. 

Astrid hadde brukt forskjellige produkter i sin fotklinikk i mange år, inkludert frysing. Men hun kom frem til at frysing var dyrt, smertefullt og en lite effektiv måte å fjerne  pasientenes vorter på. Hun klarte heller ikke å hjelpe pasientene over tid med noen andre eksisterende vortebehandlinger.

Inspirert av en pasient

Astrid ble inspirert av en av sine pasienter og fikk en idé om å utvikle en annen type vortebehandling. Pasienten hadde en vanskelig vorte som ikke ville forsvinne på tross av gjentatte frysebehandlinger.

Hun brukte alle de kjente metodene, men hun fant ikke noe som virket på en tilfredsstillende måte. Astrid forstod at hun måtte tenke nytt. Hun hadde en idé, og utviklet sin egen oppløsning. Da mannen kom tilbake, forsøkte han den nye behandlingen, og 14 dager senere hadde vorten begynt å gå i oppløsning. Etter et par behandlinger til var den helt borte – og det er den den dag i dag!

Astrid har behandlet tusenvis av pasienter og har brukt VorteFri til å fjerne ca. 60 000 vorter i fotklinikken sin.

Videoinstruksjon

Se videoinstruksjoner for å lære mer om hvordan man fjerner vorter med VorteFri.

Se video