VorteFri PEN til barn under 4 år

VorteFri PEN er en effektiv vortebehandling som kan brukes av hele familien, inkludert barn. Du bør alltid rådføre deg med fastlege eller barnelege før du starter behandlingen av barn under 4 år. Dette fordi vorter noen ganger kan forveksles med andre vanlige virusinfeksjoner som for eksempel mollusker, og de skal man ikke behandle med VorteFri.

Barn skal alltid behandles av en voksen. VorteFri-løsningen er etsende og må håndteres med ekstra forsiktighet. Følg instruksjonene nøye og unngå å bruke løsningen på huden som omgir vorten. Når VorteFri PEN brukes på riktig måte, er det ikke smertefullt for barnet. 
Du kan laste ned fullstendige instruksjoner for bruk her.

Bruksanvisning

Små barn har myk tynn hud. Derfor er det viktig å justere dosen av VorteFri PEN til barn under fire år. Dette gjør du ved å kun trykke på tuppen av pennen mot vorten en gang og på den måten redusere dosen.

1.
Fjern korken (har barnesikring og må trykkes inn før den åpnes, se etiketten på pennen).

2.
Trykk tuppen av pennen forsiktig mot vorten i ett sekund og gjenta én gang. 

Ferdig! Barn under 4 år behøver ofte å behandles sjeldnere enn voksne, og det kan derfor være tilstrekkelig med behandling for eksempel hver andre til tredje uke til vorten er helt borte.

 

Maursyren i VorteFri PEN penetrerer huden umiddelbart. Hvis barnet har en hang til å suge på fingrene sine hvor vorten ligger, er det viktig at barnet vasker hendene sine etter behandling . 

Dersom behandlingen forårsaker svie eller smerte, må du skylle vorten med vann. Huden har allerede absorbert VorteFri PEN-løsningen.

Vorter på barn forsvinner som regel etter 2-3 behandlinger.

Oppbevar alltid applikatorpennen utenfor syns- og rekkevidde for barn!

Du kan laste ned fullstendige instruksjoner her.

Hvor kan jeg kjøpe Vortefri?

Vortefri kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek enten i butikk eller på nett

Kjøp Vortefri

Hva er vorter?

Vorter er små utvekster på huden forårsaket av et virus (HPV, humant papilloma-virus).

Vorter