Hva er VorteFri PEN?

Effektiv vortefjerningsbehandling

VorteFri PEN er en unik og effektiv vortebehandling som det kun tar sekunder å applisere. Løsningen kan brukes av hele familien for å fjerne vorter og fotvorter på hender, føtter, albuer og knær.

VorteFri PEN inneholder en kraftig maursyreløsning og kommer i en praktisk applikator som gjør behandlingen rask og enkel. Maursyren i pennen penetrerer vorten og tørker den ut, og det er dette som forårsaker at kroppen avviser den.

Pennen inneholder nok syre til ca. 30 behandlinger. Siden virus ikke kan overleve i løsningen i den samme pennen, kan den brukes av flere familiemedlemmer. Men hvis du har to eller flere vorter som trenger behandling, er det er ingen fordel å dele den med andre.

Effektiv vortefjerning

VorteFri PEN forårsaker ikke infeksjoner, smerte eller arrdannelse når den brukes riktig. Siden den kan brukes på tynn hud, er pennen også egnet for små barn. Reduser dosen og behandle mindre hyppig ved behandling av vorter på tynn hud. Dette gjelder for eksempel på barn og på oversiden av hånden.

VorteFri PEN kan også brukes av diabetikere, gravide og ammende. Denne behandlingen er også tilstrekkelig for behandling av mange vorter på en gang.

Maursyre er den aktive ingrediensen i VorteFri PEN, og denne har vist seg å være svært effektiv på vorter i flere kliniske studier. I en slik studie1 var 9 av 10 var vortefrie innen 12 behandlinger med maursyre. I gjennomsnitt forsvant vortene etter 4-5 behandlinger.

 

Enkelt og raskt – brukes kun én gang i uken!

Den ergonomiske VorteFri PEN er designet for å gjøre vortefjerning enkel og presis. Applikatoren gir automatisk riktig dose når spissen trykkes mot vorten. VorteFri PEN tar kun noen få sekunder én gang i uken, så vortebehandlingen i seg selv bidrar knapt til noen forstyrrelser eller avbrudd i løpet av dagen din.

 

 

Hvordan bruke VorteFri PEN:

1.
Fjern den barnesikre korken (Se også etiketten på pennen).

2.
Trykk tuppen av pennen forsiktig mot vorten i ett sekund og gjenta én gang.

Klart! Ferdig! Behandles en gang i uken til vorten er helt borte. 

 

Siden VorteFri PEN blir absorbert direkte inn i vorten, kan du bade eller ta på deg sokker direkte etter påføring. Oppløsningen etterlater ingen spor på huden.

Oppbevar alltid applikatorpennen utenfor syns- og rekkevidde for barn!  

Før du bruker VorteFri PEN, kan lese den fullstendige instruksjonen her.

 

Fakta om maursyre

Maursyre er en antiseptisk, biologisk nedbrytbar organisk syre uten farge, men den har en sterk irriterende lukt. Syren er etsende, men den brukes hovedsakelig i vortebehandlinger ettersom den tørker ut vortene fra vorterøttene. I naturen kan maursyre bli funnet i svært høye konsentrasjoner i brennesler. Maur avgir også maursyre når de føler seg truet. Har du for eksempel et sår på hånden og rører rundt i en maurtue, vil du oppleve en sterk brennende følelse i såret.

Maursyre har mange ulike bruksområder. Blant annet brukes stoffet av legemiddelindustrien i produksjonen av insulin. Det er også brukt i forskjellige mykgjørende og anti-klø-kroppsoljer, så vel som i kurer for revmatisme for å lindre betennelse, smerte og leddsmerter. Maursyre er også brukt i ensilering av siloavlinger for konservering under vinteren.


1Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419. Topical formic acid puncture technique for the treatment of common warts. 2001

Hva er vorter?

Vorter er små utvekster på huden forårsaket av et virus (HPV, humant papilloma-virus).

Vorter

Hvor kan jeg kjøpe Vortefri?

Vortefri kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek enten i butikk eller på nett

Kjøp Vortefri