Effektiv vortebehandling med VorteFri PEN

Behandling av vorter og fotvorter er praktisk med VorteFri PEN. Behandlingen tar kun noen få sekunder én gang i uken. VorteFri PEN inneholder en kraftig maursyreløsning i en praktisk applikator som er spesielt designet for å møte kundenes behov.

Den brukervennlige pennen har et trekantformet grep som sikrer jevn applisering, og den har en unik spiss som automatisk gir riktig dose til vorten. Siden maursyre absorberes direkte inn i vorten, kan du ta på deg sokker eller ta deg et bad umiddelbart etter behandling.

Når den brukes riktig, vil ikke VorteFri PEN etterlate seg arr eller forårsake infeksjoner.

Hvordan bruke VorteFri PEN

Følg disse enkle trinnene for å fjerne vorter:

1.
Fjern den barnesikre korken (Se også etiketten på pennen).

2.
Trykk tuppen av pennen forsiktig mot vorten i ett sekund og gjenta én gang. 

Behandles en gang i uken til vorten er helt borte.

Oppbevar alltid applikatorpennen utilgjengelig for barn!

 

VorteFri PEN kan brukes på hender, føtter, albuer og knær

Dette bildet viser på hvilke kroppsdeler VorteFri PEN kan brukes.

VorteFri PEN kan brukes til å behandle vorter på hender, føtter, albuer og knær. Maursyreløsningen tørker ut vorten fra røttene slik at kroppen avviser den. Vorter forsvinner som regel helt etter 4-5 behandlinger1

Unngå påføring av oppløsningen på området rundt vorten ettersom maursyre er etsende og kan skade sunn hud. Dette er spesielt viktig ved behandling av områder med tynn hud som for eksempel på barn og på oversiden av hånden.

VorteFri PEN er en egnet behandling for små barn

VorteFri PEN kan brukes til å behandle hele familien, inkludert barn. Den er lett å påføre og smertefri når den brukes riktig. Løsningen tørker raskt så barnet ditt kan ta på seg på sokker, fortsette å leke eller til og med ta et bad eller en svømmetur umiddelbart etter behandling. Selve behandlingen påfører ingen forstyrrelser eller avbrudd i dagen for deg eller barnet ditt.  

Behandling av barn under 4 år

Etter samråd med din fastlege eller barnelege, kan VorteFri PEN brukes til å behandle vorter på barn under 4 år. I disse tilfellene er det viktig å redusere dosen. Les mer om behandling av barn under 4 år.

Behandling av personer med diabetes

Diabetikere bør kun bruke VorteFri PEN på vorter på sunn hud (uskadet og upåvirket av diabetes), og utvise ekstra forsiktighet. Rådfør deg alltid med lege/sykepleier eller fotpleiespesialist dersom du opplever noen problemer under behandlingen.

Mer om VorteFri PEN

Du behøver kun å bruke VorteFri PEN én gang i uken inntil vorten forsvinner. Flere vorter kan behandles samtidig, og pennen inneholder nok syre til ca. 30 behandlinger. Siden virus ikke kan overleve i løsningen i den samme pennen, kan den brukes av flere familiemedlemmer. Men hvis du har to eller flere vorter som trenger behandling, er det er ingen fordel å dele den med andre. 

Oppbevar VorteFri PEN med den barnesikre korken på og med spissen ned for å hindre at den tørker ut før utløpsdatoen. Les fullstendig bruksanvisning for bruk her.


1Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

Vortefjerning med maursyre

Maursyre har vist seg å fjerne over ni av ti vorter, hvordan virker det og hvem kan bruke det?

Maursyre

Hvor kan jeg kjøpe Vortefri?

Vortefri kjøper du raskt og enkelt på ditt nærmeste apotek enten i butikk eller på nett

Kjøp Vortefri